La nostra carta: sabors de temporada per gaudir sense presses

Fusió de generacions i de sabors, la nostra carta integra els plats típics del Berguedà i les receptes dels nostres avis, amb tocs contemporanis i pastisseria pròpia

Tots els plats que t’oferim s’elaboren al nostre restaurant: des de la carn a la brasa (que podràs veure com es cuina a la nostra graella de carbó vegetal), passant pels plats freds i calents, fins a les postres i la pastisseria.

 

Tots ells, casolans, elaborats amb temps, cura i detall.

Treballem amb producte fresc i de temporada, el que fa que la nostra carta vagi canviant com ho fa la natura en cada estació.

Al seu torn, hem invertit temps i dedicació en identificar productors per als quals la qualitat, els processos i els detalls són tan importants com ho són per a nosaltres, perquè cada producte de la nostra carta sigui un delit per als teus sentits.

A la nostra carta trobaràs opcions aptes per a celíacs i intoleràncies alimentàries, com també, plats vegetarians i opcions veganes. A més, si ens ho demanes amb anticipació, podem adaptar plats de la nostra carta, reemplaçant ingredients, per convertir-los en plats aptes per a vegetarians, vegans o intoleràncies. Si tens qualsevol dubte, consulta’ns!

Menjar per emportar

Pots gaudir de tots els nostres plats a casa. Fes la teva comanda i la tindràs llesta per recollir al restaurant. Si ho desitges, també podem preparar arrossos o fideus sabent-ho amb antelació. 
 
Truca’ns per consultar preus i promocions especials