En essència, un restaurant típic de muntanya del Berguedà

Els Roures és un restaurant familiar, on assaborir la cuina tradicional i casolana, elaborada amb productes naturals, frescos i de proximitat.
En un racó de Berguedà, al costat d'un bosc de roures centenaris, t'espera Els Roures: un restaurant d'estil rústic i acollidor, on gaudir de la cuina típica de muntanya.
Previous slide
Next slide

L’entorn que ens envolta és un autèntic privilegi. Ens fascina el bosc i la calma que transmet, i per això hem creat el nostre propi racó amagat, amb taules de pedra, per als que busquen endinsar-se en aquesta roureda que ja sentim nostra

A més, si vens a Els Roures, podràs visitar la nostra petita granja amb animals (als nens els sol encantar) o gaudir de la terrassa exterior, ideal per als mesos més càlids de l’any.

caliu i repos som cuina, caliu i repos som cuina, caliu i repos som cuina, caliu i repos som cuina, caliu i repos som cuina, caliu i repos som cuina, caliu i repos som cuina, caliu i repos som cuina, caliu i repos som cuina, caliu i repos som cuina, caliu i repos som cuina, caliu i repos som cuina, caliu i repos som cuina, caliu i repos som cuina, caliu i repos som cuina, caliu i repos som cuina, caliu i repos som cuina, caliu i repos som cuina,

Brasa, fogons i pastisseria casolana

T’oferim una carta que integra els plats més tradicionals dels nostres avis (amb receptes originals i creacions de la casa, com el “plat del dimoni”) amb la cuina contemporània, sempre donant prioritat al producte local i de temporada.