Volem tenir cura de l'entorn que ens envolta

Comptar amb la certificació de sostenibilitat turística BIOSPHERE és per a nosaltres una responsabilitat immensa, un compromís amb el medi ambient i una motivació de millora contínua.

Creiem que, si cada un de nosaltres té cura de la natura que té al seu abast, si escollim amb consciència què és el que comprem, i a qui ho fem, llavors sí que podrem deixar una empremta positiva, cada dia i a cada pas.

Ens il·lusiona pensar que el mateix bosc al qual anaven els nostres avis a buscar bolets seguirà mantenint la seva frondositat i el seu equilibri natural.

 

Que, any rere any, seguirem treballant amb productors propers a nosaltres, que posen el mateix afecte en les seves matèries primeres com en la cura del seu entorn.

 

I que, amb cada petita acció, estem aportant el nostre gra de sorra per preservar el medi ambient del planeta en què vivim.

Per això, en la teva visita a Els Roures, et trobaràs amb

Productes de proximitat

Treballem amb petits productors i aliments de temporada de la zona

Energia verda

per dotar d'electricitat al restaurant i l’aparthotel

Caldera de biomassa

per a la calefacció de tot el restaurant

Recomanacions

per fer un consum òptim de l'energia dins dels nostres apartaments

I, a més, intentem reduir al màxim possible la generació de residus

Per això, en demanar el teu dinar o sopar per emportar-se, te’l lliurarem en envasos biodegradables (o, si ho prefereixes, t’oferirem la possibilitat d’emportar-te la nostra pròpia coberteria i retornar-la al restaurant l’endemà)

La sostenibilitat s'integra en la nostra forma de ser i de fer.

I és que es tracta, simplement, de tenir cura del planeta, així ens cuidem a nosaltres mateixos.

ENERGIA NETA RENOVABLE I SOSTENIBLE

Projecte acollit al programa d’incentius lligats a l’autoconsum i l’emmagatzematge, amb fonts d’energia renovable, així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, 

finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU